full screen background image

wat u vraagt... en meer!

Voor een korte of lange periode, van eenvoudige tot complexe vraagstukken, Van Meerwaarde voegt meerwaarde aan uw organisatie toe op de volgende specialisaties:

All-round HR-adviesfuncties

Gedurende een bepaalde periode is er in uw organisatie behoefte aan een interim Human Resources Adviseur. De redenen hiervoor kunnen divers zijn: een vacature, zwangerschapsverlof of (tijdelijke) extreme drukte op uw HR-afdeling.

In deze situaties heeft u behoefte aan een ervaren kracht die zowel de lopende als aankomende zaken snel, zorgvuldig en volledig oppakt. Neem daarom contact op met Van Meerwaarde om de mogelijkheden te bespreken.

HR-projectmanagement

HR-gerelateerde projecten in uw organisatie, grote (verander)projecten binnen uw HR-afdeling, Van Meerwaarde kan u dit project deels of volledig uit handen nemen.

Van Meerwaarde fungeert als vast aanspreekpunt voor interne en externe contacten, stuurt op budget, kwaliteit en snelheid, voert de projectadministratie... en meer. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reorganisatie & (collectief) ontslag

Heeft u te maken met collectief of individueel ontslag? Wilt u inzichtelijk maken hoe u uw personeelsbestand flexibeler kunt inrichten? Ontbreekt het u aan de mankracht en/of ervaring om uw personeelsbestand op te schonen?

Kortom, zoekt u een expert op het gebied van individueel en collectief ontslag en reorganisatie? Neem dan contact op met Van Meerwaarde om de mogelijkheden te bespreken.

Verzuim & re-integratie

Verloopt de samenwerking met uw Arbodienst stroef of krijgt u geen voet aan de grond bij het UWV? Heeft u een conflictsituatie met een zieke werknemer? Is er te weinig kennis, ervaring en/of tijd om uw arbeidsongeschikte medewerkers conform de Wet verbetering Poortwachter te begeleiden?

Van Meerwaarde helpt u deze kostenpost in de hand te houden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Loopbaanadvies & outplacement

Uw personeelsbestand vergrijst? U heeft ‘high potentials’ in dienst maar weet niet goed hoe u hen naar de juiste positie kunt begeleiden binnen uw organisatie? Of moet u bezuinigen en wilt u uw vertrekkende medewerkers op een positieve manier begeleiden naar ander werk binnen of buiten uw eigen organisatie?

Van Meerwaarde ondersteunt u bij deze loopbaan- en outplacementvraagstukken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Werving & selectie

U zoekt de juiste persoon op de juiste plek, maar een wervingsprocedure kost u teveel tijd en energie? U zoekt iemand die u deze procedure van A tot Z uit handen kan nemen?

Neem contact op met Van Meerwaarde om de mogelijkheden te bespreken.

Opleiding, training & (individuele) ontwikkeling

Uw medewerkers zijn uw belangrijkste asset. U wilt hen stimuleren zich te blijven ontwikkelen en hun eigen potentieel nog verder tot bloei te brengen.

Zoekt iemand die u in dit proces kan adviseren en daarnaast kan ondersteunen in de uitvoering? Neem dan contact op met Van Meerwaarde om de mogelijkheden te bespreken.

Lees ook wat opdrachtgevers van de samenwerking met Van Meerwaarde vonden.

Problems are not stopsigns, they are guidelines

webdesign, realisatie & hosting: Silverstone Studio
|
|
|
© 2011- Van Meerwaarde