full screen background image

uiteenlopende opdrachten...

 • Rol: extern HR-consultant

  Opdrachtgever: “Sinds 2012 is Van Meerwaarde de vaste HR-consultant voor Werkspot.nl. Voor HR-zaken schakelen wij Sascha in om ons te voorzien van advies en waar nodig te ondersteunen bij de uitvoering. Bijvoorbeeld bij langdurig verzuim en het toepassen- en implementeren van relevante wetgeving. Sascha doet dit naar volle tevredenheid, informeert ons pro- actief en kiest voor een hele praktische, bruikbare aanpak. Serieus meerwaarde voor Werkspot.nl

  Ronald Egas CEO Werkspot.nl
 • Rol: All-round HR-adviseur

  Opdracht: Verzuimbeleid van A tot Z (o.a. afsluiten nieuwe SLA externe Arbodienst, ‘Poortwachterproof’ maken van verzuimdossiers, verlagen ziekteverzuim, verzuimadvies aan management & directie), training en opleiding (verzuimmanagement, teambuilding), opstart nieuwe productielocatie en W&S nieuwe HR-adviseur. (feb - dec 2010)

  Opdrachtgever: “Sascha heeft geruime tijd voor Netwerk VSP gewerkt als interim HR-adviseur. Daarbij heeft zij haar 'meerwaarde' op vele onderwerpen laten gelden. Sascha is professioneel, deskundig, een harde werker en vooral flexibel. Zij luistert heel goed naar de behoefte van haar klant en is een absolute sparring- en businesspartner voor management en medewerkers op verschillende niveaus. Zij levert meteen absolute meerwaarde voor korte en langere projecten/opdrachten!“

  Vanessa van der Zalm Manager Personeel & Organisatie Netwerk VSP
 • Rol: HR-adviseur

  Opdracht: Opzetten en uitbouwen van personeelsadministratie, implementeren verzuimbeleid, opstellen jaarplan P&O en Werving & Selectie voor nieuwe P&O-medewerker. (sep 2010 - jan 2011)

  Opdrachtgever: “Het is een grote ambitie om je bedrijf Van Meerwaarde te noemen. Sascha van Meer heeft dit gedurende de interim-periode bij NU’91 meer dan waar gemaakt. Toen de nood aan de man was, sprong zij in en heeft niet alleen de P&O-activiteiten draaiende gehouden maar ook gezorgd voor beleidsmatige adviezen en een jaarplan.”

  Monique Kempff Voorzitter NU'91
 • Rol: HR-projectmanager

  Opdracht: Overnametraject. Harmonisatie arbeidsvoorwaarden, begeleiden overname en indienstname nieuwe medewerkers, volledige arbeidsvoorwaardenharmonisatie, implementatie nieuwe productie- locatie en medewerkers in de bestaande organisatie. (mrt - aug 2011)

  Opdrachtgever: “Tijdens mijn eerste kennismaking met Sascha van Meer in 2010 viel mij haar deskundigheid en gedrevenheid al op. Met de overname van een nieuwe productielocatie in 2011 hebben wij Sascha opnieuw in huis gehaald om deze uitdagende klus met ons te klaren. Zij heeft het vanuit de Wovon over te nemen personeel op een nette, snelle en goede manier bij onze organisatie naar binnen begeleidt. Een aantal maanden van intensief samenwerken, sparren en de door Sascha uitstekend uitgevoerde uiterst complexe arbeidsvoorwaardenharmoni- satie hebben mij geleerd dat er meer is dan meer... De overtreffende trap van meer is ‘Van Meerwaarde‘.”

  Wilfried Poorthuis Regiomanager Netwerk VSP

Neem contact op met Van Meerwaarde om te kijken hoe zij voor u en/of uw organisatie van Meerwaarde kan zijn.

Act as if what you do makes a difference,
it does

webdesign, realisatie & hosting: Silverstone Studio
|
|
|
© 2011- Van Meerwaarde